Iphone reparatie Nijmagen

Werkt jouw iPhone niet meer naar behoren of is het scherm gebarsten? Voor een iPhone reparatie in Nijmegen kun je op verschillende plekken terecht. In sommige gevallen kan jouw iPhone al gemaakt worden terwijl je wacht omdat bijna alle onderdelen voorradig zijn. Als dit niet het geval is kan het zijn dat je een vervangend toestel ontvangt. Plan je afspraak online in zodat jij niet lang onbereikbaar hoeft te zijn!

Heb je nog garantie?

Als je telefoon kapot is gegaan kan het zijn dat je nog fabrieksgarantie hebt. In dit geval kun je de iPhone terugsturen naar Apple. Vaak zijn hier wel lange wachttijden voor, dus als jij liever direct weer gebruik maakt van je telefoon kun je ervoor kiezen om naar een onafhankelijke reparateur te gaan. Doorgaans krijg je hier weer garantie op het vervangen onderdeel. Ook wordt het toestel vaak al gerepareerd terwijl je wacht of kun je een vervangend toestel mee naar huis krijgen. Hierdoor ben je niet onbereikbaar terwijl je zit te wachten tot jouw iPhone het weer doet.

Reparatie met originele onderdelen

Vraag altijd na bij de reparateur of er originele onderdelen gebruikt worden voor de reparatie van jouw iPhone. Dit wil zeggen dat er exact dezelfde onderdelen gebruikt worden zoals de oorspronkelijke onderdelen in jouw iPhone. Vooral bij schermen is dit erg belangrijk voor de kwaliteit. Zo kan een replicascherm een andere kijkhoek hebben of contrast van lagere kwaliteit. Vaak zijn deze onderdelen wel goedkoper. Mocht je een oude telefoon hebben en het niet erg vinden dat de onderdelen van een wat lagere kwaliteit zijn kun je hier met het oog op de prijs voor kiezen.

Reparateur iPhone vinden

Een reparatie kun je regelen via de winkel waar je jouw iPhone hebt gekocht, de fabrikant of een onafhankelijke reparateur. Je kunt contact opnemen met de fabrikant door de klantenservice te benaderen. Met een defecte iPhone kun je ook terecht bij een van de Apple Stores. Hiervoor moet je wel eerst een afspraak maken. De onafhankelijke reparateurs bieden vaak de mogelijkheid om online een afspraak te maken en jouw telefoon kan al binnen een kwartiertje gemaakt zijn terwijl je wacht. Of dit mogelijk is, hangt af van de schade. Soms moet het toestel eerst grondig onderzocht worden om te kijken waar de schade zich bevindt of zijn de onderdelen niet op voorraad. In dit geval duurt het wat langer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *