Ben je het zelf zat om je eigen administratie te doen? Besteed dit dan uit. Er zijn gelukkig mensen die gespecialiseerd zijn in het bijhouden en verwerken van de administratie bij administratiekantoor Apeldoorn.

Twijfel je of je een administratiekantoor of een accountant wilt inzetten leggen we je graag eerst de verschillen uit.

Er zit een verschil in de volgende factoren: De prijs, de werkzaamheden en de opleidingen. We zullen dit per punt toelichten.

Verschil in de prijs: Wanneer je niet je eigen administratie wilt of kan doen kan je hier het beste een professional voor inschakelen. Een professional kan ervoor zorgen dat je een beter overzicht krijgt over je financiën en op den duur op heel veel verschillende factoren binnen je onderneming geld zult besparen. De tarieven tussen een administratiekantoor en een accountantskantoor kunnen aanzienlijk verschillen. Als we uitgaan van toptarieven is het uurtarief van een administratiekantoor vaak meer dan de helft voordeliger dan het uurtarief van een accountantskantoor. Een voorbeeld van de tarieven:

Een uurtarief van een administratiekantoor is ongeveer €70,- per uur en een uurtarief van een accountantskantoor kan oplopen tot wel €150,- per uur.

Verschil in de werkzaamheden: Er zitten ook verschillen in de werkzaamheden. Kijk dus goed naar wat je nodig hebt, welke diensten je verwacht en waarmee jouw expert jou kan helpen. Wanneer je opzoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen met de salarisadministratie, het verwerken en opvolgen van facturen, BTW- en belastingaangiftes, kun je hiervoor prima bij een administratiekantoor terecht. Ben je een ZZP’er of een kleine MKB-organisatie is een administratiekantoor perfect voor jou!

Verschil in de opleiding: Iedereen mag zichzelf een boekhouder noemen. Daar heb je geen officiële opleiding voor nodig, de titel mag door iedereen gebruikt worden. Wanneer je een administratiekantoor vertegenwoordigd heb je echter wel bepaalde certificaten nodig die aantonen dat je de service die je aanbiedt ook daadwerkelijk kunt uitvoeren.

Een administratiekantoor die aan deze voorwaarde voldoet is Teylingen Administraties. Hier kunt u terecht voor onder andere:

– Verzorgen van loonbelasting

– Personeelsadministratie

– Opstellen en beoordelen jaarrekeningen

Dit is slechts een kleine greep van de diensten die ze aanbieden. Er zijn nog veel meer diensten waar je een beroep op kunt doen. Waarom Teylingen Administraties zo hoog aangeschreven staat, is dat het naast de expertise die je krijgt, ook een kantoor is dat op een prettige manier met hun klanten communiceert. Elke klant is voor hun uniek en krijgt een persoonlijke aanpak. Je hebt het gevoel dat je echt samenwerkt en je je samen inzet voor jouw bedrijf. Teylingen Administraties is hét administratiekantoor van Voorhout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *