Leren vanuit het comfort van je eigen huis bespaart je veel reistijd van en naar je lokale gitaarleraar. Dit betekent vaak dat de studenten al voor de les beginnen te oefenen en na de les blijven verder spelen.

Ideaal voor familie en vrienden

Het gemak van thuisgitaarlessen betekent dat je mogelijk een verlaagd groepstarief krijgt om thuis te leren spelen met een familielid of je beste vriend. Samen een instrument leren bespelen is een geweldige manier om een band op te bouwen met broers en zussen, echtgenoten of ouders met hun kinderen.

Van een complete nul tot een gitaarheld

Je gitaarleraar gebruikt een complete methode die je van een complete beginner tot een gitaarmeester maakt. Het begint op het meest basale niveau en omvat alles wat je nodig hebt om essentiële gitaarspelvaardigheden te ontwikkelen. Studenten leren alles van eenvoudige open akkoorden tot complexe toonladders en toetsen. Het is een curriculum, geen cursus per les, wat betekent dat je in je eigen tempo kunt leren.

Een leerpad dat zinvol is

Deze² gitaarmethode volgt een logische koers. Het begint met de eenvoudige, maar nuttige basisaspecten waarop al je toekomstige gitaarspel is gebaseerd. Met deze methode leer je absoluut alles wat met gitaar spelen te maken heeft, zelfs gebieden die vaak door andere gitaarcursussen en leraren worden vergeten. Je leert alles over plukken, akkoorden, toonladders, fingerpicking, percussieve vingerstijl, muziektheorie, improvisatie, liedcompositie, gitaarlagen, vegen, arpeggio’s, kwinten, tritonusvervanging en nog veel meer.

Leer elk liedje dat je leuk vindt

Er is een grote flexibiliteit. Studenten kunnen de nummers kiezen die ze willen leren, wat betekent dat je kunt kiezen uit Metallica, over Taylor Swift tot Ed Scheeran. Het is geschikt voor iedereen Het eerste deel van de methode is speciaal ontworpen om het leren gemakkelijk te maken voor studenten vanaf 3 jaar of voor iedereen die de gitaar buitengewoon uitdagend vindt. De volgende stappen zijn bedoeld voor 13 jaar en ouder. Het vordert iets sneller dan junior en bevat enkele extra aspecten zoals uitgebreide arpeggio’s, akkoordwisselingen en melodische kleine modi. Studenten kunnen zelfs een origineel lied schrijven en zelf muzikant worden als onderdeel van de cursus.

Alle vaardigheidsniveaus, muziekstijlen en leeftijden

Er zijn programma’s voor alle leeftijden, zelfs vanaf 3 jaar, en je leert elke muziekstijl; rock, jazz, pop, akoestisch, elektrisch, dance, country, heavy metal en zelfs klassiek gearrangeerde recitals voor gitaar. Zelfs als het een moeilijke sound is, kun je het leren. Of je nu een complete beginner bent of speelervaring hebt, ons doel is om je van het niveau van een complete nul naar dat van een gitaarheld te brengen. Als je gitaarles in huis wil volgen in Rotterdam, aarzel dan niet en ontmoet een competente leraar die aan huis komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *